Boeken en Tarotdecks Kopen


tarot.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Boeken en Tarotdecks Kopen
Bol
First issued in 1910, this pack contains one of the widest used tarot decks in the world, along with a useful instructional book which explains the usage of the cards.
http://www.bol.com/nl/p/engelse-boeken/the-original-rider-waite-tarot-deck/1001004001307653/index.html

Herlinda
Je kan tarotdecks indelen in grotendeels drie categorieën, de rider waite decks, de aleister crowley decks en de marseille decks. de rider waite decks...
http://www.herlinda.nl/component/k2/item/72-het-kiezen-van-een-tarot-deck

Tarotweb
Tarotweb
http://www.tarotweb.nl/deckmooi.html

Spirituelewinkel
Tarotkaarten kopen? hier vind u een groot assortiment tarotkaarten,buidels,decks .de tarot bestaat uit de grote arcana 22 en de kleine arcana 56 kaarten.
http://www.spirituelewinkel.nl/contents/nl/d624_Tarotkaarten_kopen.html

Irida Webshop
06/04 : de shop groeit en groeit maar door. het assortiment edelstenen is dusdanig uitgebreid dat het nog weken zal kosten om alles op de site te krijgen. het beste is dus regelmatig alle rubrieken te checken, want meerdere malen per week zullen er nieuwe dingen bijgezet worden. welkom bij irida webshop! irida webshop heeft een zeer ruim assortiment aan edelsteen-artikelen, zoals: sieraden, dolfijntjes en andere dierfiguren, engeltjes, bollen, piramides, kristallen schedeltjes, ruwe kristallen, fossielen, haaientanden etc. ook leuk voor de kids: vele cadeau-artikelen voor zeer vriendelijke prijsjes, goed om eens origineel mee voor de dag te komen op kinderpartijtjes! irida webshop is gespecialiseerd in edelsteenhangertjes (met geneeskrachtige werking); er zijn maar liefst ruim115 soorten gezondheidshangers direkt uit voorraad leverbaar. daarnaast verkopen wij tarot en andere orakels, etherische oliën, lichtwesen-essences en diverse cadeauzakjes en -doosjes om alles mooi in te verpakken. belangrijk om te weten: bestellingen dienen immer vooruitbetaald te worden op rekeningnummer 4567426 t.n.v. irida te vianen. maar let op! s.v.p nog geen geld overmaken totdat u van ons een e-mail heeft gekregen met opgave van het exacte totaalbedrag. dit totaal vooruit te betalen bedrag valt soms lager uit dan het bedrag dat u in de automatische orderbevestiging te zien krijgt. dit omdat sommige artikelen in een envelop/door de brievenbus blijken te passen en dus niet als pakket -met hogere verzendkosten- verzonden hoeven te worden! de standaardverzenkosten bedragen € 7,40voor verzending als pakket. voor artikelen die in een envelop passen, geldt een standaard-tarief van € 3,50. irida webshop garandeert een zeer snelle levering van uw bestelling. uw bestelling wordt immer binnen 1 a 2 werkdagen verzonden (mits alles op voorraad is), maar pas nadat uw betaling ontvangen is.
http://www.irida.nl/shop/index.html?lang=nl&target=dept_20.html

Catharinaweb
Hier kun je informatie en afbeeldingen vinden van meer dan 550 tarot decks van over de hele wereld. alle decks zijn in alfabetische volgorde van hun veelal engelstalige naam in onze verzameling opgenomen.
http://www.catharinaweb.nl/tarot/decks.htm

Mara Home Decorations
Verkoop van greenleaf geurartikelen, woonaccessoires, decoraties, cadeauartikelen en engelen.
http://www.marahomedecorations.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 7 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy